Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχει περίπτωση να εθιστούμε στο Liposan;

Αυτή είναι η πιο συχνή ερώτηση που μας τίθεται! Γνωρίζουμε για τη φήμη που κυκλοφορεί, ότι το lip balm είναι εθιστικό, αλλά μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε ότι δεν είναι δυνατόν να εθιστεί κάποιος χημικά στο Liposan, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με άλλες μάρκες lip balm. Εθισμένοι στα σούπερ χαριτωμένα σωληνάριά μας; Ή στις πλούσιες γεύσεις; Ίσως στο πώς τα προϊόντα κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται (εκπληκτικά); Ή απλά γενικά στο πόσο υπέροχα είναι τα balms και τα gloss μας; Σίγουρα, θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι έχουμε μερικούς σκληροπυρηνικούς οπαδούς εκεί έξω που είναι «εθισμένοι» σε όλα αυτά τα καλά! Αλλά, να είστε σίγουροι ότι τα συστατικά στα lip balms και τα gloss μας δεν θα προκαλέσουν ΠΟΤΕ σκάσιμο ή ξηρότητα στα χείλη σας εάν σταματήσετε να τα χρησιμοποιείτε. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν lip balm τόσο συχνά διότι η αίσθηση είναι τόσο ωραία και τα χείλη δείχνουν καλύτερα όταν είναι περιποιημένα. Μήπως ξεχάσαμε να αναφέρουμε και τα εκπληκτικά τους αρώματα;

Ποιός είναι ο σκοπός της περιποίησης των χειλιών

Η περιποίηση των χειλιών φροντίζει, θρέφει και επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα χείλη στη φυσική τους κατάσταση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρείτε τα χείλη ενυδατωμένα και να τα προστατεύετε από κλιματικούς και εποχικούς παράγοντες.

Τα χείλη μου χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση;

Τα χείλη χρειάζονται ειδική φροντίδα γιατί έχουν διαφορετική δομή από το υπόλοιπο της επιδερμίδας σας. Η επιφάνειά τους είναι εξαιρετικά λεπτή και ευαίσθητη. Επιπλέον, τα χείλη δεν έχουν ιδρωτοποιούς ή σμηγματογόνους αδένες, παρά μόνο μία μικρή ποσότητα μελανίνης για την προστασία τους από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Εξαιτίας όλων αυτών, τα χείλη χρειάζονται ενισχυμένη ενυδάτωση, καθώς και ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία από τη γενική καταπόνηση και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Σκασμένα χείλη - Τι μπορώ να κάνω;

Αν τα χείλη σας αρχίζουν να σκάνε, είναι σημαντικό να δράσετε αμέσως για την επούλωσή τους προκειμένου να αποφύγετε τυχόν μολύνσεις. Πρώτον, μην τα γλείψετε! Δεύτερον, βρείτε ένα προϊόν περιποίησης χειλιών, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει αμέσως ένα ενυδατικό στρώμα στα χείλη, το οποίο θα επουλώσει επίσης, την ξηρή, ερεθισμένη επιδερμίδα με ιδιαίτερη φροντίδα και ενεργά συστατικά, ειδικά για την "ανάκαμψη" των χειλιών. Τα Liposan Med και SOS Lip Repair είναι τέλεια σχεδιασμένα για να καταπραΰνουν τα σκασμένα χείλη, ώστε αυτά να ανακτήσουν την υγιή, φυσική τους κατάσταση .

Το Liposan ξηραίνει τα χείλη μου;

Όχι, τα προϊόντα περιποίησης Liposan δεν ξηραίνουν τα χείλη σας. Όλα τα προϊόντα μας παρέχουν στα χείλη ενυδάτωση μακράς διάρκειας , ακόμα και όταν έχουν και άλλα χαρακτηριστικά, όπως χρώμα, λάμψη ή γυαλιστερή υφή. Η επιδερμίδα των χειλιών σας απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία, την οποία παρέχουν τα προϊόντα Liposan. Θα παρατηρήσετε ότι τα χείλη σας είναι ενυδατωμένα και απαλά, όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα Liposan.

Πως ελέγχεται η ανεκτικότητα στα καλλυντικά σκευάσματα

Τα καλλυντικά μας ελέγχονται διεξοδικά για την συμβατότητα με την επιδερμίδα πριν εγκριθεί η κυκλοφορία τους στην αγορά. Αυτές οι δοκιμές πραγματοποιούνται στο τμήμα έρευνάς μας και από ανεξάρτητα ερευνητικά ιδρύματα. Δεν κάνουμε πειράματα σε ζώα. Ωστόσο, παρά τους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, είναι αδύνατο να αποκλείσουμε εντελώς περιπτώσεις ερεθισμού λόγω σπάνιας ατομικής ευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά.