ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΕΙΛΙΩΝ: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΓΙΗ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ

Να ακολουθείς μια καλή ρουτίνα περιποίησης των χειλιών και να διατηρείς πάντα τα χείλη σου ενυδατωμένα, έτσι ώστε να φαίνονται όμορφα και να τα νιώθεις πολύ πιο υγιή.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΑΛΑ ΧΕΙΛΗ: LIP BALM

Το lip balm είναι σωτήριο για τα ξηρά ή σκασμένα χείλη. Όταν το χρησιμοποιείτε τακτικά, τα θρέφει και τα νιώθεις υπέροχα. 

4 ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ LIP BALM

  • Όχι άλλο ξεφλούδισμα - το lip balm ανακουφίζει αμέσως το ξεφλούδισμα των χειλιών
  • Το κραγιόν θα εφαρμόζεται πολύ πιο ομαλά και θα φαίνεται καλύτερο
  • Τυχόν σκασίματα θα εξαφανιστούν πιο γρήγορα αν το σημείο διατηρείται ενυδατωμένο
  • Θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIP BALM ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;

Η επιδερμίδα στα χείλη μας είναι πολύ πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη σε σχέση με την υπόλοιπη επιδερμίδα στο πρόσωπό μας. Αυτό την καθιστά πολύ πιο ευαίσθητη σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η θερμοκρασία, η χαμηλή υγρασία και άλλες επιδράσεις. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να αφήσουν τα χείλη ξηρά, ξεφλουδισμένα και σκασμένα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστο.

Το σωστό lip balm που ταιριάζει στα χείλη σου και η εφαρμογή του αρκετές φορές την ημέρα μπορεί να εμποδίσει τα χείλη να φτάσουν στο στάδιο που τα αισθάνεσαι ξηρά και ενοχλητικά. Τα lip balm, όπως το Liposan Original, περιέχουν shea butter και φυσικά έλαια, τα οποία προσφέρουν στα χείλη έντονη υγρασία και φροντίδα που διαρκεί. Έχοντας πάντα ένα καλό lip balm στην τσάντα σου θα διασφαλίσεις ότι τα χείλη σου διατηρούνται ενυδατωμένα, ανεξάρτητα από τον καιρό. Εκτός από τη θρεπτική τους ισχύ, τα lip balm λειτουργούν και ως μια προστατευτική στρώση, διατηρώντας μακριά τις βλαβερές συνέπειες των στοιχείων της φύσης, αφού σφραγίζουν προστατευτικά την περιοχή.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ

Κάποια προϊόντα lip balm του Liposan όπως το Liposan Strawberry Shine προσφέρουν στα χείλη και μία πινελιά χρώματος, ενώ τα θρέφουν. Αυτή η απόχρωση είναι τέλεια για τις μέρες που σκέφτεσαι να παραλείψεις το κραγιόν, θέλεις όμως να φαίνεσαι αβίαστα όμορφη.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΑΛΑ ΧΕΙΛΗ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ LIP BALM: ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ LIP BALM

Τα lip balm έχουν κάποιες ασυνήθιστες χρήσεις που μπορεί να μην γνωρίζεις, είναι όμως σημαντικό να μην πιστεύεις και όλους τους μύθους.

ΤΟ LIP BALM ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Τα περισσότερα lip balm έχουν πολλές χρήσεις, πράγμα που τα κάνει πολύ ευέλικτα προϊόντα. Λόγω της υφής τους και του γεγονότος ότι περιέχουν φυσικά και πολύ ενυδατικά συστατικά, είναι υπέροχα για πολλά παραπάνω από την απλή φροντίδα των χειλιών.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται τα χείλη τους όσον αφορά στη ρουτίνα αντηλιακής περιποίησης. Στην πραγματικότητα, τα χείλη είναι πολύ επιρρεπή στη φθορά από τον ήλιο, επειδή η επιδερμίδα τους είναι τόσο λεπτή και ευαίσθητη. Επιπλέον, επειδή τα χείλη μας εκτίθενται τόσο πολύ, όταν τρώμε και πίνουμε όλη μέρα, είναι σημαντικό να συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε ξανά την αντιηλιακή προστασία μας, για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε καλυμμένοι κάθε στιγμή. Χρησιμοποίησε ένα lip balm Liposan με  δείκτη αντηλιακής προστασίας όπως το Liposan Sun Protect SPF30 για να διατηρήσεις τα χείλη σου προστατευμένα και ενυδατωμένα ενώ είσαι έξω και απολαμβάνεις τον ήλιο.

LABELLO_LIP_BALM

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΘΙΣΤΩ ΣΤΟ LIP BALM;

Πρόκειται για μύθο. Τα χείλη σου δεν μπορούν να εθιστούν σε τίποτα και τα συστατικά του lip balm δεν ξηραίνουν περαιτέρω τα χείλη, έτσι ώστε να μην μπορείς να σταματήσεις να τα χρησιμοποιείς. Αν αντιμετωπίζεις υπερβολική ξηρότητα, επικοινώνησε με τον γιατρό σου, καθώς μπορεί να υπάρχει μια υποκείμενη αιτία.
lip-care-kiss

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ;

Πρόκειται για μύθο. Το σκάσιμο των χειλιών δεν είναι μεταδοτικό με κανένα τρόπο και είναι αποτέλεσμα περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως το υπερβολικό κρύο και η χαμηλή υγρασία. Ένας τρόπος για την αποφυγή της ξηρότητας των χειλιών είναι η τακτική τους περιποίηση.