LIP BALM ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

LIP BALM ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

ΤΟ LIP BALM ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Στην ομάδα του Liposan πιστεύουμε ότι η αρχή για υγιή, όμορφα και περιποιημένα χείλη μπορεί να γίνει με τη δύναμη της φύσης. Τα χείλη σου δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Γι' αυτό οι συνθέσεις μας συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και τη φυσικότητα, χρησιμοποιώντας συστατικά, που σε κάνουν να νιώθεις την ανανέωση στα χείλη σου. Τι κάνει τα προϊόντα περιποίησής μας πραγματικά υπέροχα; Όλα τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά μας είναι φυσικά ή φυσικής προέλευσης, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τα χείλη σου! Όπως, για παράδειγμα το βούτυρο καριτέ βιώσιμης προέλευσης, το κερί μέλισσας, το καστορέλαιο και το ηλιέλαιο. Στον σχεδιασμό κάθε Liposan, αυτά τα συστατικά παίζουν βασικό ρόλο, έτσι ώστε τα χείλη να είναι υγιή, βαθιά ενυδατωμένα και απαλά! Μιας όμως και νοιαζόμαστε ουσιαστικά όχι μόνο για την ενυδάτωση των χειλιών αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος αναζητούμε πάντα τις καλύτερες και πιο φυσικές λύσεις. Γι’αυτό και με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σου αναλυτικά τα συστατικά που αγγίζουν τα όμορφα χείλη σου όταν χρησιμοποιείς τα Liposan μας. Ορίστε λοιπόν!

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Κάθε δοκιμή από τα Lip Balm μας, στα χείλη σου σε βοηθά να αισθανθείς τη φροντίδα της φύσης. Επιλέγουμε προσεκτικά φυσικά συστατικά, που λειτουργούν σε αρμονία με τις μοναδικές ανάγκες των χειλιών σου. Αυτά τα συστατικά δεν είναι μόνο ιδιαίτερα αποτελεσματικά αλλά και απολύτως φυσικά, όπως το βούτυρο καριτέ βιώσιμης προέλευσης, για να είμαστε σίγουροι ότι τα χείλη σου λαμβάνουν τη φροντίδα που τους αξίζει. Όταν μιλάμε για φυσικά συστατικά, εννοούμε συστατικά που προέρχονται από φυτά και διατηρούνται, όπως ακριβώς δημιουργήθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι είναι αμετάβλητα ως προς τη μοριακή τους δομή και λαμβάνονται μόνο μέσω φυσικής επεξεργασίας. Με μεθόδους όπως η συμπίεση ή έκθλιψη, για συστατικά, όπως για παράδειγμα το Έλαιο του Καρπού Ricinus Communis (Καστορέλαιο) και το Ηλιέλαιο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Τα συστατικά φυσικής προέλευσης προέρχονται επίσης από φυτά, αλλά τροποποιούνται μέσω καθορισμένων χημικών και/ή βιολογικών διαδικασιών, όπως το Υδρογονωμένο Κραμβέλαιο. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί νέες μοριακές δομές, που κάνουν τα υπέροχα Liposan μας ακόμα πιο σταθερά και απολαυστικά.

Για τον ορισμό του «φυσικού» ακολουθούμε το μοναδικό ανεξάρτητο διεθνές πρότυπο για τα φυσικά συστατικά στα καλλυντικά – τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO). Σύμφωνα με το ISO/DIS 16128, η «φυσική προέλευση» αφορά συστατικά, που προέρχονται από φυσικές πηγές, άνω του 50%.


Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Η ασφάλειά σου είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, γι' αυτό και δεσμευόμαστε να φροντίζουμε τα χείλη σου σε ΚΑΘΕ περίσταση. Μερικές φορές τα συνθετικά συστατικά λειτουργούν ακόμα πιο αποτελεσματικά σε σχέση με τα φυσικά διατηρώντας τις γνωστές περιποιητικές τους ιδιότητες και προσφέροντας την καλύτερη λύση για τα χείλη σου!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Τα φίλτρα UV παρέχουν την πιο αποτελεσματική ασπίδα από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες, προστατεύοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών και αποτρέποντας τη φθορά από την έκθεση στον ήλιο. Παρόλο που η περιεκτικότητα σε συνθετικά συστατικά σε ορισμένα Liposan μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερη, χάρη σε αυτά τα φίλτρα, το χαμόγελό σου παραμένει φωτεινό, χαρούμενο και προστατευμένο! <3

 

ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Όλοι γνωρίζουμε ότι η περιποίηση των χειλιών είναι μια απολαυστική διαδικασία! Το πρόσθετο άρωμα προσφέρει την πιο ευχάριστη εμπειρία Liposan με τις αισθήσεις σου: δεν εξασφαλίζει μόνο όμορφα, υγιή χείλη, αλλά κάνει  και κάθε δοκιμή μια αγαπημένη τελετουργία. Ο μοναδικός συνδυασμός αρωμάτων τους αντικατοπτρίζει την πρόθεσή μας να δημιουργούμε μια μικρή στιγμή φροντίδας και χαράς!

Κεντρικό ρόλο στη δημιουργία κάθε σύνθεσης παίζει το χαμόγελό σου – η υπογραφή της αυτοπεποίθησης και της ομορφιάς σου. Σε κάθε βήμα, σε κάθε επιλογή συστατικού, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα τελικό προϊόν που θα ενισχύει αυτό το χαμόγελο, θα το φροντίζει και θα το κάνει πιο λαμπερό από ποτέ!
Κάθε σύνθεση είναι φτιαγμένη για να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου, χωρίς την υποχρέωση να διαλέξεις ανάμεσα σε αποτελεσματικότητα και φυσικότητα, καθώς σου προσφέρουν και τα δύο. Εκτός από την εξαιρετικά αποτελεσματική και ενυδατική φροντίδα για τα χείλη, στηρίζουμε και την περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη, χρησιμοποιώντας συστατικά φυσικής προέλευσης, βούτυρο καριτέ βιώσιμης προέλευσης και μια νέα vegan σειρά.

ΚΑΙ: ΚΑΝΕΝΑ LIPOSAN ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2018!

 

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ

Μάθε τα πάντα για τα συστατικά μας, τι είναι, πώς λειτουργούν και γιατί τα χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ;

ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Τι κάνει το Βούτυρο Καριτέ τόσο αγαπητό;
Το βούτυρο καριτέ είναι ένα εκπληκτικό ενυδατικό συστατικό και μια υπερτροφή για την επιδερμίδα, που προέρχεται από τους σπόρους του καρπού του δέντρου Καριτέ. Είναι φυσικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα και Βιταμίνες A, E και F. Χρησιμοποιούμε αυτό το πολύτιμο συστατικό γιατί φροντίζει εντατικά την επιδερμίδα, βοηθώντας την να διατηρήσει την ενυδάτωσή της. Επιπλέον, προσδίδει ένα ευχάριστο αίσθημα απαλότητας, όταν έρχεσαι σε επαφή με την υφή της σύνθεσης, κάτι που την κάνει και τόσο δημοφιλή.

ΗΛΙΕΛΑΙΟ

Το Ηλιέλαιο δημιουργεί μια λεπτή στρώση στα χείλη που συγκρατεί την υγρασία, διατηρώντας τα ενυδατωμένα για μεγαλύτερο διάστημα, ενώ παρέχει και σταθερότητα στο στικ. Είναι μια εξαιρετική πηγή της φυσικής αντιοξειδωτικής Βιταμίνης Ε.

ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Το Κερί Μέλισσας είναι ένα φυσικό κερί, που παράγεται από τις μέλισσες. Πρόκειται για ένα φυσικό συστατικό, που συμβάλλει στη δημιουργία μιας ευχάριστης και ομοιόμορφης υφής στο στικ. Φροντίζει τα χείλη και τα βοηθά να παραμένουν απαλά.

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ

Το έλαιο Ricinus communis γνωστό και ως Καστορέλαιο προστατεύει τα χείλη από την ξηρότητα, δημιουργώντας μια προστατευτική στρώση και σταθεροποιώντας ταυτόχρονα τη σύνθεση του στικ. Σχηματίζει έναν τεχνητό φραγμό, που διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα και συμβάλλει στην ταχύτερη επούλωση των σκασμένων χειλιών

Έχεις ακόμα απορίες; Τότε, μάθε τα πάντα για τα συστατικά των Liposan μας. Για κάθε συστατικό φυσικής προέλευσης, τι ακριβώς είναι, ποια είναι η δράση του και γιατί το χρησιμοποιούμε στη σύνθεση των προϊόντων μας.